PPC szakembereink könnyedén megtalálják vállalkozásod számára a legeredményesebb online hirdetési megoldásokat! Nyugodtan bízd ránk Google Ads hirdetéseid megtervezését és kezelését: amíg te a vállalkozásod ügyeivel foglalkozol, mi kézben tartjuk kampányaidat!

Herbály Tibor

SZERKESZTŐ

+36 30/736-7579

Hirdetés a Google Ads rendszerében

Videókampányok
Keltse életre történetét videóval!

Érje el a potenciális ügyfeleket, amikor videókat néznek vagy keresnek a YouTube-on – és fizessen csak akkor, amikor érdeklődést mutatnak.
A videóhirdetések segíthetnek abban, hogy növelje márkája ismertségét azáltal, hogy felkelti az emberek figyelmét, és átfogó módon növeli az igényt.

Ráveheti a felhasználókat, hogy cselekedjenek.

A videóhirdetésekkel meghatározhatja, hogy milyen tevékenységeket szeretne, hogy az emberek elvégezzenek, például:

  • A webhelye felkeresése, hogy az emberek lássák a termékeit, és megismerjék a márkáját
  • Több videó megtekintése a YouTube-csatornáján, hogy kibővítse elérését, és növelje a márkaismertségét

Választhat a további Google Ads szolgáltatás közül is:
– Keresési kampány
– Display-kampány
– Videókampány
– Shopping-kampány
– Alkalmazáskampány

Keresési kampányok
Elérhető lehet egyetlen Google-kereséssel. A Google rendszerében minden nap több milliárd keresésre kerül sor, így a keresési hirdetések révén elérheti, hogy a potenciális ügyfelek észrevegyék a márkát, fontolóra vegyék a kínálatot, majd cselekedjenek.

A keresési kampányoknál Ön választja ki a célt – például a webhely forgalmának megnövelését vagy az értékesítések, illetve potenciális ügyfelek növekedését.

A kattintásalapú (PPC) keresési hirdetéseknél pedig csak akkor kell fizetnie, ha a hirdetés eredménnyel jár, például ha valaki a hirdetésre kattintva felkeresi a webhelyet, vagy felhívja a vállalkozást.